Arrangementen

Op de onderschikkende pagina’s staan verschillende arrangementen die wij kunnen aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier, ook als het gezochte er niet tussen staat.

Achterzaal

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij Café De Roode Leeuw aan het juiste adres! In de achterzaal kunnen we de ruimte indelen naar uw wens. Deze ruimte is geschikt voor groepen van 30 tot 250 personen. Wij beschikken over de mogelijkheid tot het verkleinen van de achterzaal voor een ultieme sfeer. Dit is perfect voor het geven van een feest vanaf 30 tot 80 personen.

Café

Ook kunt u terecht in het gezellige café. In ons café is het mogelijk om feesten en/of partijen te geven, maar dit zal niet besloten zijn. Het café blijft altijd toegankelijk voor openbaar publiek. Arrangementen voor deze ruimte zijn geschikt voor groepen van 20 tot circa 50 personen.

Bent u op zoek naar een locatie voor een familiereünie, uw verjaardag, bruiloft, bijeenkomst, vergadering of anders, bij Café De Roode Leeuw is alles mogelijk en bespreekbaar. Roy en Pascalle staan u graag te woord.